"ŞAMPİYON” ASKERLER

EDREMİT KAYMAKAMLIK VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ ASKERLER ŞAMPİYON OLDU




 



Edremit Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi. Şampiyonluk Kupasını Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı kazandı.

Edremit Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” Edremit Kapalı Spor Salonu`nda oynanan müsabakalar sonrası Türk Telekom ile Tugay Komutanlığı Voleybol Takımları arasında oynanan final maçının setlerini 3–1 kazanıp kupayı müzesine götüren Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı oldu.

2. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”nda final öncesi oynanan Edremit İlçe Tarım ile Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol Takımları arasında oynanan müsabakayı Edremit İlçe Tarım Voleybol Takımı setleri 3–1 kazıp turnuvanın 3. lük kupasını kazanırken Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvanın 4. üncüsü oldu.

Edremit Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 16 Nisan tarihinde başlayıp Edremit Kapalı Spor Salonu`nda oynanan müsabakalar da 2. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”na 13 kurumun takımı 3 gurupta mücadele verdi.

Edremit Kapalı Spor Salonu`nda oynanan final müsabakasından sonra Tugay Komutanlığı Voleybol Takımına Şampiyonluk Kupasını veren ve ekipleri tebrik eden Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Bu sene düzenlenen 2. Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”nda emeği geçenlere teşekkür etti

Müsabakaların sportmence bir mücadele içinde geçtiği için Tüm sporcuları tebrik ediyorum” diyen Kaymakam Osman Tunç, İlçemizde bu yıl 2.`sini düzenlediğimiz kurumlar arası voleybol turnuvalarımıza olan ilgi büyük olurken mücadeleler de büyük oldu. İlçemizdeki resmi kurumlar arasında çok çekişmeli voleybol müsabakaları gerçekleşti ve bu sayede kurumlar arasında dostluk ve arkadaşlık duyguları da pekişti. Bu müsabakaların sonuçları ne olursa olsun bir sene bu etkinlikler konuşulacak" dedi.

Tunç, Seneye yapılacak Voleybol Turnuvasına kurumların daha hazırlıklı gelinmesini istedi.

Kaymakam Osman Tunç ve 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Halit Günbatar ile protokol üyeleri final oynayan ekiplerin sporcuları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Final müsabakalarını Edremit Kaymakamı Osman Tunç, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Halit Günbatar, Edremit Belediye Başkan vekili Muharrem Terzioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Edremit Müftüsü Ramazan Tekin, Özel İdare Müdürü İlhan Yazar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tuncay Püsküllüoğlu ile sporcu aileleri ve izleyiciler birlikte izlediler.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli